1. اصول طراحی و پیاده سازی بهینه ی مراکز داده
 
کتاب «اصول طراحی و پیاده‌سازی بهینه ی مراکز داده» که گزیده‌ای کاربردی از ویرایش استاندارد  ANSI/BICSI-002-2011 می باشد، اولین کتاب منتشر شده از مجموعه ی محصولات علمی بخش مراکز داده می باشدکه به جامعه ی انفورماتیک کشور تقدیم گردیده است.



2. اصول معماری با نگاهی ویژه به مراکز داده
 
امروزه جایگاه فن آوری اطلاعات در کسب وکار و نیز جایگاه مراکز داده در فن آوری اطلاعات، به-عنوان مجموعه ای از فضاها، زیرساخت ها، و تجهیزاتی که مأموریت ارائه ی سرویس دارند، بر مدیران و کارشناسان این صنعت پوشیده نیست. آن چه در این میان مغفول مانده است، مشخصات، ویژگی ها، و توقعات موردنظر از مرکز داده، یا به عبارت دیگر، معماری مرکز داده است که هنر تطبیق نیازمندی ها و توانمندی ها می باشد. در این کتاب بر آنیم تا با زبانی ساده ولی فنی و دقیق، مفهوم پیچیده و مرکب معماری را به سنگ بناهای آن یا همان «اصول اساسی معماری»، تفکیک نماییم.

در همین راستا، و به منظور ارتقای سطح دانش مدیران سازمان ها و نیز همکاران فعال درحوزه ی طراحی مراکز داده، اصول اساسی و مؤثر در تطبیق نیازمندی های سازمان ها و توانمندی های مرکز داده در قالب کتابی با نام «اصول معماری با نگاهی ویژه به مراکز داده» تدوین شده است.


3. مراکز داده و تداوم کسب و کار


 
امروزه مراکز داده به عنوان مجموعه ای از فضاها، زیرساخت ها و تجهیزاتی که مأموریت ارائه ی سرویس دارند، نقشی ویژه یافته اند. از سویی، مراکز داده به عنوان موجودیتی با ماهیت خدماتی، متأثر از مفاهیم مدیریتی کیفیت خدمات می باشد.

در سال های اخیر، رقابت اصلی در حوزه های مختلف کسب وکار، از ارائه ی خدمات به کیفیت خدمات تغییر پیدا کرده است. یکی از اصلی ترین مولفه های کیفیت خدمات، دسترس پذیری آن یا تداوم آن می باشد. یک کسب وکار که تشکیل شده از تعدادی خدمت و احتمالاً محصول می باشد، کیفیت خود را مرهون تک تک این خدمات است.

کتاب «مراکز داده و تداوم کسب وکار» نام اثر تدوین شده ی دیگری در بخش مراکز داده است. در این کتاب ضمن اشاره به مفاهیم مرتبط با تداوم کسب و کار، انتظاراتی که از مراکز داده در این خصوص وجود دارد، با زبانی ساده و روان بیان گردیده است.



4. ضابطه شماره 750
 
با هدف ضابطه مند نمودن فعاليت ها در بخش مراکز داده، اولين بخش از سلسله نشريات سازمان برنامه و بودجه كشور در این حوزه، به اهتمام بخش مراكز داده ی شركت مهندسي كوثر شبكه نگار تدوین گردیده و از سوی امور نظام فني و اجرايي معاونت فني، امور زيربنايي و توليدي سازمان برنامه و بودجه ی كشور با عنوان «راهنماي كلي طراحي، اجرا و بهره برداري مراكز داده» يا "Guideline for Design, Build and Operation of Data Center" به جامعه ی مهندسی کشور تقدیم شده است.

اين ضابطه که با شماره ی 750 انتشار یافته است، به مباحثی همچون معرفي مراكز داده، چرخه ی حيات آنها و نیز استانداردهاي مطرح بين المللي در اين حوزه می پردازد. ضابطه ی 750 یا «راهنماي كلي طراحي، اجرا و بهره‏برداري مراكز داده» به سفارش امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور توسط واحد مراکز داده شرکت تهیه شده است. در فاز اول پروژه‏ی تدوین نشریه‏ی 750، کلیات چرخه‏ی حیات یک مرکز داده از زمان طراحی تا اجرا و بهره‏برداری تشریح شده است و طبق برنامه‏ریزی انجام شده، فازهای بعدی این پروژه شامل جزئیات بیشتری برای هر یک از مراحل چرخه‏ی حیات می‏باشد.
هم اکنون اين ضابطه در سامانه ی مديريت دانش اسناد فني و اجرايي (سما) سازمان برنامه و بودجه ی کشور در این آدرس  و همچنین در سایت شرکت مهندسی کوثر شبکه نگار در دسترس و قابل دریافت می باشد.

5. ممیزی مراکز داده
 
امروزه بهره برداري از مراكز داده، براي بسياري از كسب وكارها حياتي است. سئوال اساسي اين است كه، آيا مركز داده اي كه به ما خدمت رساني مي كند، مطابق با نيازهاي از پيش تعريف شده است؟ «مميزي مراكز داده» به شما كمك مي كند این ميزان مطابقت را ارزيابي نماييد. در اين كتاب تلاش شده است فرآيند مميزي مراكز داده با زباني ساده و روان تشريح شده، معرفي مختصري از مبنای کار ممیزی، یعنی «استانداردهاي معتبر حوزه ي مراكز داده» ارائه شود.

«مميزي مراکز داده» جدیدترین اثر تدوین شده در بخش مراکز داده، و نشأت گرفته از نيازهاي مديران و كارشناسان حوزه‏ي فناوري اطلاعات می‏باشدكه توسط تيم مراكز داده‏ي شرکت، شناسايي و به آن پاسخ داده شده است. در این کتاب، ضمن آشنایی با مفهوم ممیزی، دامنه، ‌اهداف و شاخص‏هاي مميزي مراکز داده و همچنين فرآيند انجام آن، موسسات معتبر مميزي معرفي شده اند. در انتهای این اثر نيز استانداردهاي مشهور حوزه ی مراكز داده كه مبناي كار مميزي است، به اختصار توضيح داده شده‏اند.



همکاران و مشتریان محترم، می توانید کاتالوگ جامع محصولات برندرکس در سال 2016 را از اینجا ، و کاتالوگ محصولات برندرکس در سال 2017 را از اینجا دانلود کنید . 

brlogo

همکاران و مشتریان محترم می توانند پروفایل عمومی شرکت را از اینجا  و پروفایل خدمات فنی-مهندسی شرکت را نیز از اینجا دانلود نمایند .

امروزه سيستم‌هاي مداربسته‌ي تصويري به يكي از نيازهاي اوليه در زمينه‌ي حفاظت و امنيت تبديل شده است و گستردگي بازار آن، انواع محيط‌ها را در بر مي‌گيرد. مثل ساختمان‌ها و دفاتر اداري، آموزشي، ورزشي، محيط‌هاي بيروني و خيابان‌هاي شهري. اين صنعت از دو منظر با حوزه‌ي فن‌آوري اطلاعات ارتباط دارد:

• يك بستر مدرن براي پياده‌سازي سيستم‌هاي حفاظت تصويري، شبكه‌هاي كامپيوتري است و روز‌به‌روز بر سيستم‌هاي تصويري مبتني بر پروتكل IP افزوده مي‌شود. لذا عنايت به اصول كابل‌كشي ساخت‌يافته آن‌گونه كه پيش‌تر بدان اشاره شد در اين حوزه نيز گريزناپذير است.

• در دنياي امروز وجود سيستم‌هاي امنيتي تصويري جزء لاينفك مراكز حساس فن‌آوري اطلاعات و مخابراتي مثل مراكز شبكه و به خصوص مراكز داده است.

شركت مهندسي كوثر شبكه نگار با به‌کارگيري كارشناسان دوره ديده و با تكيه بر پشتوانه‌ي عظيم علمي و فني كمپاني Pelco، به عنوان يكي از برندهاي پيشرو در اين زمينه در سطح دنيا، انواع خدمات مرتبط با سيستم‌هاي دوربين مدار بسته اعم از طراحي، پياده‌سازي سخت‌افزاري، نرم‌افزاري و نظارت را انجام مي‌دهد.

 

هم‌چنان كه اهميت Web و ارتباطات اينترنتي افزايش مي‏يابد، كاربران بيشتري تقاضاي اينترنت با بالاترين سرعت ممكن را مي‏كنند. اين رشد سريع به علاوه‌ي نياز به دسترسي به سايت‏هاي تجارت الكترونيك، آموزش مجازي ، چندرسانه‏اي و ... فشار روز افزوني را بر پيكره‌ي شبكه‏هاي متصل به اينترنت و ISPها وارد مي‏كند. براي رسيدن به تمامي اهداف تعيين شده در اينترنت لازم است مسئله‌ي زمان پاسخ‏دهي تا حد امكان حل شود.

کنترل و امنيت موضوعی ديگر در مورد شبكه‏هاي مرتبط با اينترنت است. با توجه به باز بودن برخي پورتها بر روي شبكه‏هاي مذكور، همواره مشكلات ناشي از حمله‌ي هكرها و نيز كرمها و ويروسهايي كه از طريق اينترنت منتقل مي‏شوند، مطرح است. مسائل مربوط به مجوز دسترسي افراد داخل شبكه براي استفاده از اينترنت و كنترل آنها و نيز كنترل دسترسي به قسمتهاي مختلف شبكه اينترنت و محافظت از پهناي باند و... را نيز بايد به مشكلات مطرح شده قبلي اضافه نمود.

براي حل اينگونه مشكلات و برقراري امنيت فراگير، دستگاهها و نرم‏افزارهاي مختلف از شركت‌هاي گوناگون در زمينة Caching، Firewalling، Content Filtering، Authentication & Authorization Management، Virus Scanning و ... در اين شبكه‏ها مورد استفاده قرار مي‏گيرند. به‌كارگيري اين تجهيزات در شبكه‏ها، علاوه بر مشكل عدم وجود مديريت متمركز شبكه، كه بر اثر تعدد سيستمها به وجود آمده است، و نيز تداخلي كه هر يك از آنها بر ديگري ممكن است داشته باشد، باعث كند شدن دسترسي به اينترنت خواهد شد.

امروزه در سازمانها و مؤسسات بزرگ و كوچك كه به مسئله‌ي امنيت، مديريت و سرعت به صورت كلان توجه دارند به‌كارگيري تجهيزاتي كه علاوه بر برقراري امنيت در شبكه، با مديريتي فراگير و آسان، كنترل شبكه را فراهم نمايند و در عين حال سرعت دسترسي به شبکه و به خصوص اينترنت را نیز افزايش دهد، بسيار مرسوم است.

شركت مهندسي كوثر شبكه نگار با به‌کارگیری کارشناسان زبده و متخصصین خبره و با استفاده از تجهیزات روزآمد درصدد است که راهحلهايي براي ايجاد امنيت در سرويسهاي مختلف ارائه نماید

بررسی گارانتی محصول