اولین نمایشگاه بین المللی اتوکامپ استان خوزستان از تاریخ سوم تا هفتم بهمن ماه 1394 در شهر اهواز و در محل دایمی نمایشگاههای بین المللی استان خوزستان ، سالن امام رضا (ع) دایر گردید. سازمانهای دولتی و خصوصی و شرکتهای داخلی و خارجی شرکت کننده در این نمایشگاه ، در محیطی صمیمی و گرم به ارائه آخرین محصولات و دستاوردهای حوزهIT به بازدیدکننده گان پرداختند .

در این نمایشگاه، شرکت فنی مهندسی منتظران نوید صبح به عنوان یکی از همکاران فعال شرکت مهندسی کوثر شبکه نگار در استان خوزستان، محصولات نوین پسیو شبکه و بویژه محصولات زیرساخت مراکز داده کمپانی معظم برندرکس انگلستان را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده بود، غرفه این مجموعه با استقبال خوبی از سوی مدیران و کارشناسان IT استان و همچنین همکاران و سایر بازدید کننده گان قرار گرفت.

در این نمایشگاه، بازدیدکنندگان ضمن بازدید از نمونه محصولات نوین شبکه و تجهیزات زیرساخت مراکز داده و انواع کابلهای مسی و نوری شرکت برندرکس، با کارشناسان شرکت شبکه نگار و شرکت منتظران نوید صبح به گفتگو پرداخته و مباحث علمی و فنی مورد علاقه خود را  مطرح نمودند.

مدیران شرکت منتظران نوید صبح ابراز امیدواری کردند تا به عنوان یکی از همکاران فعال شرکت مهندسی کوثر شبکه نگار، بتوانند نقش مفیدی در ارتقا علمی استان خوزستان داشته و در ارائه کالاهای با کیفیت و اصیل سعی و تلاش خود را مضاعف نمایند .

شرکت مهندسی کوثر شبکه نگار ضمن تشکر و قدردانی از این همکار پرتوان، موفقیت روزافزون و ارتقای هرچه بیشتر سطح همکاری را آرزوند است.

بررسی گارانتی محصول