امروزه هر سازمانی برای اجرای فرآیندهای روزمره، به دفعات نیازمند ذخیره‌سازی و بازیابی اطلاعات خود می باشد. در حالی که حجم اطلاعات سازمان‌ها بطور تصاعدی در حال رشد است، بودجه فناوری اطلاعات، تعداد کارکنان و روش های سنتی ذخیره‌سازی اطلاعات نمی‌توانند پاسخگوی نیازهای روزافزون این حوزه باشند. حفظ اطلاعات يكي از مهمترين اركان بقاي هر سازمان مي‌باشد. در صنعت انفورماتيك همواره تهديداتي از قبيل زلزله، آتش سوزي، سيل، طوفان، جنگ، ويروسهاي رايانه اي، اشكالات سخت افزاري و نرم افزاري، خطاي نيروي انساني و... موجوديت اطلاعات را به مخاطره مي اندازد. یکی از راه حل اصولی برای برطرف کردن یا کاهش مخاطراتی اینچنین، به کارگیری روش های نوین ذخیره سازی است که در آن با صرف هزینه کمتر اعم از تحهیزات، کارکنان و نیز هزینه های سربار، حجم اطلاعات بیشتری ذخیره و مدیریت می گردد.


یکی از روش های نوین ذخیره سازی اطلاعات، ذخیره‌سازی نرم‌افزار محور (Software-defined Storage) یا SDS می باشد. در این روش با قرار دادن نرم افزاری به عنوان واسطه بین قسمت سخت افزاری و مدیریتی سامانه ذخیره سازی، بکارگیری و مدیریت آن با انعطاف و سهولت بیشتری در اختیار راهبران شبکه قرار داده میشود.
 از مزیت های ذخیره سازی نرم افزار محور، می توان به :
-    بهینه سازی برای نیازهای مختلف دسترسی به داده ها،
-    گسترش و تسهیل مدیریت ذخیره سازی،
-    مقرون به صرف بودن،
-    مقیاس پذیری کارآمد،
-    صرفه جویی زمان و هزینه،
-    مدیریت متمرکز،
-    اعمال سیاستهای تامین و توزیع منابع در سامانه
اشاره کرد. آنچه در این مقاله به آن پرداخته شده است آشنایی اجمالی با روش ذخیره‌سازی نرم‌افزار محور یا SDS و چگونگی کارایی و انواع آن است. شرکت مهندسی کوثر شبکه نگار با راه اندازی واحد ذخیره سازی در بخش مراکز داده خود، بستری برای مطالعه ، شناخت و پیاده سازی راهکارهای ذخیره سازی و روش های پشتیبان گیری از اطلاعات را جهت ارائه روشهای نوین و کاربردی در زمینه ذخیره سازی در طرح ها و پروژه ها، فراهم آورده است. امیدواریم با ارائه اینگونه راهکارهای نوین، کارا، نقشی موثر در پیشبرد ذخیره سازی، بازیابی و امنیت اطلاعات شرکت ها و سازمان ها ایفا کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی اینجا کلیک کنید

بررسی گارانتی محصول