معاون امور بین‌الملل و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: از ظرفیت‌های دستگاه دیپلماسی کشور در زمینه توسعه همکاری‌های فناوری و معرفی ظرفیت‌های صادراتی ایران به سایر کشورها استفاده می‌شود.

علی مرتضی بیرنگ افزود: توسعه همکاری با کشورهای منطقه از جمله اولویت‌های ایران در حوزه فناوری‌های نوین است که در سال جاری به آن پرداخته می‌شود.

 

وی با بیان اینکه در حوزه صادرات کالا و خدمات فناوری، اولویت اول کشورهای همسایه هستند، افزود: تقویت ظرفیت‌های دیپلماسی در جهت حضور در بازارهای منطقه از جمله برنامه‌های معاونت امور بین‌الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

معاون امور بین‌الملل و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مورد برنامه‌های مدنظر دفتر تبادل فناوری این معاونت نیز گفت: حمایت از فن بازارهای بین‌المللی از جمله برنامه‌هایی است که در سال جاری مورد توجه قرار می‌گیرد. بر این اساس توسعه زیرساخت‌های لازم برای عرضه و تقاضا در حوزه خدمات فناوری در دستور کار قرار دارد.

وی ارایه بسته‌های حمایت از توسعه کسب و کار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و تخصیص تسهیلات از محل صندوق نوآوری و شکوفایی را از دیگر برنامه‌های مدنظر معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برشمرد و گفت: در زمینه آمار صادرات کالا و خدمات فناوری کشور اطلاعات دقیقی در دست نیست که در این زمینه بازنگری وضعیت این بخش در حال بازنگری و به روز رسانی است.

بیرنگ با بیان اینکه آمار اعلام شده برای سال‌های 90 و 91 میزان 900 میلیون دلار صادرات خدمات و کالای فناوری بود که این رقم در حال به روزرسانی است، تصریح کرد: حمایت از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و عرضه محصولات فناوری در سطح بین‌الملل و معرفی ظرفیت‌های صادراتی ایران در سایر کشورها در سال جاری تقویت می‌شود.

بررسی گارانتی محصول